top of page

Onze reis naar een gezondere levensstijl

Het KETONO-programma is het resultaat van een diepgewortelde passie voor gezondheid en welzijn. Onze reis begon toen we ons realiseerden dat er een groeiende behoefte was aan een gezondheidsprogramma dat niet alleen effectief was, maar ook duurzaam en aangenaam. We wilden een programma creëren dat zich richtte op gezonde voeding.

 

Na vele uren van onderzoek, brainstormen en gesprekken met experts op het gebied van voeding, kwamen we tot de conclusie dat het keto-dieet een uitstekende basis bood voor wat we wilden bereiken. Het keto-dieet, dat zich kenmerkt door een lage koolhydraatinname, matige eiwitinname en een verhoogde inname van gezonde vetten, had bewezen effectief te zijn voor veel mensen.

 

Maar we wilden meer dan alleen maar een dieet. We wilden een complete benadering van welzijn bieden, ondersteund door ervaren KETONO-coaches, die deelnemers door hun reis zouden leiden. Zo ontstond het idee van het KETONO-programma.

 

Het resultaat is het KETONO-programma, waarbij de focus ligt op gezonde voeding, ondersteund door KETONO-coaches en verrijkt met KETO-vriendelijke producten. We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken ernaar uit om jou te begeleiden op jouw eigen reis naar een gezondere, gelukkigere versie van jezelf met KETONO.

Welkom bij KETONO, jouw partner in welzijn en gezondheid!

Over_ketono.webp

Jouw weg naar stabiliteit en gezondheid

KETONO is gebaseerd op het populaire keto-dieet, waarbij je per dag 20-25gr koolhydraten eet. Dit betekent een stabiele bloedsuikerspiegel, betere focus, en een gezonder lichaam zonder de typische energiedippen die andere diëten kunnen veroorzaken.

 

Onze inspiratie voor KETONO komt voort uit de samenwerking met OKONO, een partner waarin we sterk geloven. Samen hebben we veel onderzoek gedaan en gesproken over de groeiende vraag naar een gezondheidsplan op basis van gezonde voeding, zonder toevlucht te nemen tot shakes of ingewikkelde regimes. Het resultaat is KETONO.

Door KETONO te omarmen, kun je verwachten dat je niet alleen een stabiele bloedsuikerspiegel krijgt, maar ook een betere focus overdag, een verbeterde slaapkwaliteit, een gezonder lichaam en zelfs betere sportprestaties.

 

In "KETONO" ontdek je een wereld van heerlijke keto-recepten die laag zijn in koolhydraten, gematigd in eiwitten en rijk aan gezonde vetten. We geloven dat gezonde voeding een fundament is voor een beter leven, en we zijn enthousiast om deze reis met jou te delen.

bottom of page