top of page
KETONO_box.webp

De KETONO-box

Dit startpakket is speciaal voor jou samengesteld om je een vliegende start te geven bij jouw reis naar gezonde voeding en welzijn met KETONO. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor één maand.

Wat zit er allemaal in de KETONO-box?

Gedetailleerde Instructies

 

We hebben stap-voor-stap handleidingen voor je klaarliggen die je moeiteloos door het programma leiden, met duidelijke aanwijzingen over hoe je de instructies kunt volgen.

Recepten voor een Maand

 

Ontvang een vierwekenschema met dagelijkse maaltijdschema's, inclusief heerlijke ontbijtrecepten, smakelijke lunch- en dinerideeën en gezonde tussendoortjes. Alles is zorgvuldig samengesteld om jou te helpen stabiliteit in je bloedsuikerspiegel te bereiken en welzijn te bevorderen.

Supplementen

 

We hebben de juiste supplementen voor je geselecteerd en opgenomen in het schema, zodat je er zeker van kunt zijn dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt tijdens jouw KETONO-reis.

KETO-vriendelijke Producten van OKONO

 

In dit pakket vind je ook een heel uitgebreide selectie van heerlijke KETO-vriendelijke producten van OKONO, waaronder KETO-repen, KETO-granola, KETO-brood en meer. Deze producten zijn ontworpen om perfect te passen binnen het KETONO-programma en om jouw maaltijden en snacks nog smakelijker te maken.

bottom of page